Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Γενικά

Στις μέρες μας, οι συνήθειες του απλού αγοραστικού κοινού, αλλά και των ανθρώπων που διοικούν μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, έχει αλλάξει δραματικά. Οι άνθρωποι βρίσκονται συνεχώς ‘’συνδεδεμένοι’’ με την πληροφόρηση, και χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους, είτε κάποιο smartphone, είτε κάποιο tablet ή computer. Είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με κοινωνικά δίκτυα, παρακολουθούν ή ενημερώνονται από ειδησεογραφικά sites, και έχουν πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για κάθε μήνυμα που τους αποστέλλετε, email, mms, sms, μήνυμα από social media. Η ομάδα των πωλήσεων και του marketing κάθε επιχείρησης που χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που της παρέχει σήμερα η τεχνολογία και τα λογισμικά CRM, αφενός μπορεί πλέον να έρχεται συχνότερα και αμεσότερα, σε επαφή με τους πελάτες, να ανιχνεύει ή να μαθαίνει καλύτερα τι ακριβώς χρειάζονται (τις ανάγκες τους), και αφετέρου έχει την δυνατότητα να τους προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζονται άμεσα και με πολύ λιγότερο κόστος.

Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων

H Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM) αναφέρεται στη στρατηγική, τις διαδικασίες και τα συστήματα, που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση και την αλληλεπίδραση μιας επιχείρησης με τους πελάτες, τους χρήστες, και τις προοπτικές για νέες ευκαιρίες πωλήσεων, την αποτελεσματικότητα σε κάθε επιχειρηματική ενέργεια. Το CRM αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κάθε επιχείρησης, καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίζονται και να διαχειρίζονται στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες για νέες ή επαναληπτικές πωλήσεις. Τα CRM συστήματα βοηθούν την αύξηση των πωλήσεων, τη βελτίωση της εμπορικότητας και της ανταγωνιστικότητας, την βελτίωση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και την υποστήριξη μετά την πώληση. H Infobell προσφέρει σήμερα στους πελάτες της, μία από τις πλέον σύγχρονες λύσεις CRM στηριζόμενη στην ‘’ανοικτή’’ και πλήρως παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα INFOCRM.

Επισκεφθείτε το Κέντρο Υποστήριξής μας

INFOCRM.

Οι πελάτες μας επιλέγουν την πλατφόρμα iNFOCRM γιατί θέλουν να οικοδομήσουν τη δική τους CRM εφαρμογή, πετυχαίνοντας την κάλυψη κάθε επιχειρηματικής τους ανάγκης, στα πλαίσια των διαδικασιών και της μεθοδολογίας που οι ίδιοι επιλέγουν και εφαρμόζουν. Οι πελάτες της Infobell είτε είναι μια μικρή ή μια μικρομεσαία επιχείρηση, είτε μεγάλος οργανισμός, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα iNFOCRM θα αυξήσουν σίγουρα την αποτελεσματικότητα και τις πωλήσεις τους τουλάχιστον 5Χ. iNFOCRM Αυτό είναι το σύστημα CRM που η ομάδα πωλήσεων σας, πραγματικά θα χρησιμοποιήσει και θα πετύχει :

Απλοποίηση και αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών διαχείρισης της επιχείρησης.

Βελτιστοποίηση της επικοινωνίας και γενικότερα των σχέσεων της με τους πελάτες.

Συνεχής δημιουργία νέων ευκαιριών πώλησης – νέων πελατών – αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας.

Καλύτερη, αρτιότερη, και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών σας με την διαχείριση βλαβών – επισκευών – προβλημάτων κλπ για κάθε προϊόν ή υπηρεσία.

Thanks!
The INFOCRM Team

Αν έχετε κάποια απορία , παρακαλώ επικοιωνήστε μαζί μας.

11 Χρόνια λειτουργίας

36+ Ικανοποιημένοι πελάτες

28109+ Καταχωρήσεις

Top